2 kommentarer

Arrangera föreställning

Pjäsen är en timme lång och passar både för öppna föreställningar och för fackliga och andra föreningar, kursgårdar etc, gärna med samtal efteråt. Den kan spelas både på scen och i andra lokaler.

Hopsnackat-ensemblen är en del av ATT, Alla Tiders Teater. Skådespelare: David Weiss, Emma Larsson, Pontus Lundin, Agnes Persson och Jesper Gester. Pjäsen spelas med tre av skådespelarna per föreställning. Regi: Martha Vestin. Manus: Frances Tuuloskorpi, fritt efter berättelser i antologin Hopsnackat.

Hopsnackat hade premiär i maj 2013 och vi gjorde ett antal föreställningar fram till maj 2014. Efter en stödspelning för Stockholms Sopgubbar i oktober 2017 har det uppstått ett nytt intresse för föreställningen.

Nu planerar vi för föreställningar hösten 2018. Skicka snarast ett mail till hopsnackat@gmail.com så hörs vi om möjligheterna!

Vad krävs av en arrangör?

  • Ni ska kunna ordna en lämplig lokal för föreställningen. Teknisk info kommer när ni anmäler intresse.
  • Ni ska kunna betala för föreställningen. Skådespelarna ska ha betalt enligt teaterförbundets avtal för turnerande grupper. Gagen för föreställningar ska också täcka våra repetitionsdagar. Resekostnader och eventuellt boende tillkommer. Är ni intresserade så reder vi ut vad det betyder för er. Ofta finns möjlighet att få kulturstöd från t.ex. ABF. Betalningen sker mot faktura till ATT, som i sin tur sköter utbetalningen av löner, sociala avgifter och andra kostnader.
  • Ni ska kunna sprida ordet om föreställningen så att det kommer en publik att spela för. Vi kan hjälpa till med facebookevent, men den riktade reklamen och inbjudningarna gör ni bäst själva.

Referens: Filip Roslund på ABF Skåne, filip.roslund@abf.se, som med den äran arrangerat våra senaste föreställningar, i april 2018.

Denna info finns även som pdf för utskrift: Hopsnackat till hösten 2018 – flyer

Publiken röstar om trasiga bussar vid en föreställning i Uppsala där lokala fackklubbar var med och arrangerade
Röstning i Uppsala - Hopsnackat

Info uppdaterad i maj 2018
Annonser

2 comments on “Arrangera föreställning

  1. hej

    försöker komma i kontakt med er, hör av er till mig via epost

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s